Ajankohtaista

14.3.2019Jussi Hietikon Juhlaseminaari 30.3.2019 KurikassaLue lisää »13.2.2019Tulossa vatsalihasten erkaumakoulutus Seinäjoelle 9.-10.5.2019Lue lisää »1.2.2019Tervetuloa vuosikokoukseen 15.3.2019 klo 18 alkaen LapualleLue lisää »18.1.2019TÄRKEÄÄ: Sähköpostijärjestelmämme uudistuu 1.2.2019 alkaen! Päivitä sähköpostisiosoitteesi eAsioinnin kautta suoraan Suomen Fysioterapialiittoon.Lue lisää »

Yhteystiedot

Pohjanmaan Fysioterapeutit ry

Pj Niina Mäkynen
Mäkikyläntie 56
61350 Huissi

niina.makynen(a)gmail.com

                                                                     På svenska

Jäsenyys

                                                                 

Pohjanmaan Fysioterapeuttien jäseneksi voi liittyä jokainen laillistettu fysioterapeutti tai fysioterapeuttiopiskelija mistävain paikkakunnalta tai oppilaitoksesta. Pääsääntöisesti yhdistys toimii alueellisesti ja suurin osa jäsenistämme on Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan kunnista. Opiskelijajäsenet ovat Seinäjoen ammattikorkeakoulusta.

Yhdistyksen jäseniltä edellytetään jäsenyyttä Suomen Fysioterapeutit ry:ssä. Edustajisto päätti syksyllä 2011 edustajiston kokouksessa Helsingissä hyväksyä Suomen Fysioterapeutit ry:n esittämän uuden organisaatiomallin ja uudet säännöt, joiden mukaan liiton jäsenyys mahdollistuu kahdella eri tavalla, joko suora henkilöjäsenyys tai edelleen yhteisöjäsenen esimerkiksi Pohjanmaan Fysioterapeutit ry:n kautta.

Pohjanmaan Fysioterapeutteihin on mahdollisuus kuulua myös kaksoisjäsenenä. Kaksoisjäsenellä on yhdistyksessämme tasavertaiset jäsenedut, mutta hänen vaalikelpoisuutensa (äänioikeus, ehdokkaaksi asettuminen) suhteessa liittoon määräytyy jossakin toisessa liiton jäsenyhteisössä tai suoralla henkilöjäsenyydellä liittoon.

Yksittäisten henkilöiden, yhteisöiden ja yritysten on mahdollista liittyä Pohjanmaan fysioterapeutteihin myös kannattajajäsenenä.

Yhdistykseen liittyminen 

tapahtuu sähköisesti Suomen Fysioterapeutit ry:n sivuilta löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Myös tietojen muuttuminen ja yhdistyksen vaihtaminen tapahtuvat samalla lomakkeella.

 

Yhdistyksen jäsensihteeri vastaa jäsenyyttä koskeviin kysymyksiin.

Jäsenmaksut

Yhdistyksen jäsenmaksu laskutetaan liiton jäsenmaksun yhteydessä. Vuonna 2017 yhdistyksen jäsenmaksu on 12 €.

Yhdistyksen jäsenmaksusta ovat vapautettuja

  • opiskelijat
  • vanhempain- tai hoitovapaalla olevat
  • eläkkeellä olevat
  • työttömät
  • ase- tai siviilipalvelusta suorittavat

Jäsenten tulee toimittaa liittoon Kelan päätös tms. saadakseen jäsenmaksuvapautuksen.

 

Yhdistykseen voi liittyä myös kannattajajäsenenä 12€.